december 27, 2011

Videotelefoni til halv pris for personer med høretab

Share

Personer med høretab skal kun betale halv pris for at bruge mobiltelefoner med høretab i Qatar. Det besluttede et af de lokale mobiltelefonselskaber efter opfordring fra Sheikha Hessa bint Khalifa Al Thani, der er FN-rapporteur for personer med handicap, i et program på Qatarsk tv.

Det lokale telefonselskab siger i en pressemeddelelse, at det finder det helt naturligt at investere i samfundet ved at støtte forskellige sociale, uddannelsesmæssige og sportslige initiativer. Hvis brugen af 3G-telefoni kan gøre det lettere for personer medhøretab at kommunikere, skal den selvfølgelig det.

Selskabet vil nu starte et samarbejde med organisationer, der arbejder med mennesker medhøreproblemer og starte et program, der skal gøre det muligt for alle med høretab at få 50 procents rabat på videosamtaler med 3G-telefoni.

Hvordan det helt konkret skal foregå, er ikke på plads endnu, men selskabet vil gøre det nemt for sine kunder med høreproblemer at ansøge om rabatten på.

Med 3G-mobiltelefoni kan man se hinanden under samtalen, hvis begge parter har telefoner, der kan bruges til videotelefoni og er i et område med 3G-dækning.

Kilde: www.thepeninsulaqatar.com 22/10/2007