Vækkeur

Share

2/4/2003:

Hej Brevkasse

På hjemmesiden hoerelse.info har jeg med interesse læst om tekniske hjælpemidler til døve. Selv er jeg en fyr der hører helt normalt, men arbejder på skæve arbejdstider og derfor ofte sover om dagen. Da jeg har en støjende overbo, bliver jeg nødt til at sove med ørepropper, og kan derfor ikke høre vækkeuret. Jeg har hørt om en anordning under hovedpuden eller et
vibrerende armbåndsur, der kan kobles til vækkeuret. Jeg ville være meget glad, hvis I evt. havde mulighed for at fortælle mig om, hvor eller hvordan man kan købe/anskaffe noget sådant... Regner ikke med at jeg er berettiget til nogen form for bevilling fra kommune eller amt.
Håber at høre fra Jer og på forhånd tak for hjælpen
Hilsen

Anonym

Kære anonyme

Da vi er en 100% ikke-kommerciel side, har vi desværre ikke mulighed for at omtale konkrete produkter eller butikker, der videresælger eller producerer vibrerende vækkeure eller armbåndsure. Det er en del af vores retningslinjer, som er udarbejdet for at sikre brugerne en s objektiv information som muligt.

Det er dog korrekt at disse anordninger findes - se bl.a.her

Se endvidere her, hvor du kan få mere at vide om hjælpemidler i amterne - prøv eventuelt at kontakte stedet for hjælpemidler i dit Amt.

Vi håber at dette har hjulpet dig lidt på vej. Ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive igen.

Med venlig hilsen
hoerelse.info