Unge erhvervsaktive

Share

Det seneste interview her på portalen kom for ikke ret mange dage siden. Alene i overskriften rammer Joan ned i en kerneproblematik:
Hvor er alle de andre? Hvor gemmer de unge, de yngre og de erhvervsaktive mennesker med høreproblemer sig?
For I er der jo! På stort set alle mine foredrag rundt om i landet møder én af jer unge og erhvervsaktive op med det samme problem: Følelsen af at være alene.
Ofte har jeg tænkt, hvordan jeg dog kunne få jer sat i forbindelse med hinanden, så I kunne bruge og støtte hinanden i svære stunder, udveksle, dele jeres erfaringer osv.

Men her på Lottes sider er der allerede kommet flere reaktioner på interviewet med Joan, bl.a. fra Arno, som skriver:

Joan Nydal har i sin historie fuldstændig ret i, at der i allerhøjeste grad mangler mulighed for at erhvervsaktive kan udnytte andres erfaringer. Der er i dag ikke mange muligheder. Jeg vil derfor opfordre Joan til at tage kontakt med sit lokale Høreinstitut eller Kommunikationscenter for at få hjælp til kontakt med andre.

Og bedst som jeg skriver disse ord, dumper det følgende ned i min mailboks:

NY NETVÆRKSGRUPPE FOR ERHVERVSAKTIVE HØREHÆMMEDE

Vi er to mellemledere, der søger ligestillede til en netværksgruppe.
Vi ønsker os, at vi bli'r 6-10 personer, der mødes 6-12 gange årligt, og at vi, i al fald nogle af gangene, fylder noget viden på, opsøger udstillinger, arrangementer, foredrag o.lign., der omhandler vores situation som hørehæmmede og/eller mellemledere ved en korsvej, diskuterer derudfra og udveksler viden og erfaringer. Vi forestiller os derudover en del kommunikation pr. mail, som vi begge bruger flittigt og checker dagligt.

Har du det også sådan? Vil du være med? Så mail til os og fortæl lidt om dig selv til:Joan ellerAne.
På baggrund af de mails, vi modtager, forbeholder vi os ret til at udvælge hvem vi ønsker, skal deltage i netværksgruppen. Det gør vi, fordi det for os er vigtigt at vi har noget til fælles med dem, der skal deltage.

Jamen, er det ikke herligt?!
Jeg håber, Ane og Joan får rigtig mange henvendelser. De to gæve kvinder forestiller sig godt nok en mindre gruppe, hvad der også er en god ide, hvis man gerne vil mødes personligt i fælles interesser. Men så der der jo bare rig mulighed for at danne flere grupper - f.eks. alt efter, hvor man bor i landet.
Så mine damer og herrer:
Se at komme af sted, kravl ud af busken, få sendt nogle mails og kom ud af alene-følelsen!

Mange hilsner
Lotte