december 29, 2011

Uddannelsesguide på hoerelse.info

Share

I dag åbner hoerelse.info for en række nye sider, der sætter fokus på, hvordan man kan få støtte, hvis man er under uddannelse.

Med henvisninger til specifikke love gennemgår vi, hvad man skal gøre og hvor man skal henvende sig for at få den hjælp, der er nødvendig, hvis man er under uddannelse.

Selv om grundtanken i uddannelseslovgivningen i Danmark er, at uddannelse bør være tilgængelig for alle uanset fysiske begrænsninger, kommunikationsproblemer osv., kan det alligevel være svært at finde rundt i den jungle af forskellige love og bekendtgørelser, der knytter sig til uddannelserne. Det er nemlig ikke de samme love, der gør sig gældende til alle uddannelserne.

Siderne på hoerelse.info kan selvfølgelig ikke erstatte en god snak med erhvervs- og studievejledere og specialkonsulenter, men de kan give et overblik over, hvilken hjælp man kan få - og hvordan man får den.

Oversigten gennemgår uddannelserne fra efterskoler til lange akademiske uddannelser over erhvervsuddannelser, gymnasiet, produktionsskoler, social- og sundhedsuddannelser mm.

I løbet af kort tid, kan du også læse mere om voksen- og efteruddannelser på hoerelse.info.

  • Læs mere om støtte under uddannelseher.