Tekster på valget - 2

Share

Dette er en reaktion på et tidligere indlæg på Lottes Sider. Læs det første indlægher.

Kære Lotte,

Et smadder godt oplæg til debat!

Her sidder jeg en tidlig morgen og bliver helt gal i skralden igen:
Da jeg læste "nyheden " om de" forsinkede nyheder "dagen efter, tænkte jeg "hvad søren, som døv /hørehæmmet er man jo altid bagefter", med den galgenhumor jeg nu engang skal være i besiddelse af for at beskytte mig selv en gang imellem.

Og det at være hørehæmmet, i debatter /diskussioner er det en kæmpe hæmsko. Man kommer til at lyde, som om man er tabt bag en vogn, fordi man virkelig skal knokle for overhovedet at kunne følge med i samtalen - og bagefter skal finde ud af hvad man selv mener og vil sige - men hov, så nu er toget kørt og diskussionen har taget en anden drejning på vognene igen!

I de tilfælde er det jo lækkert med direkte tekstning, som skal sørge for at døve /hørehæmmede kan følge med! Og føler lyst til at deltage i diskussionen.

Jeg vil gerne være med til seerstorm til DR1 og give min mening og begrundelsen derfor til kende.

Med venlig hilsen

Lonneke Nørrung

Kære Lonneke,

Tak for dit brev - dejligt med endnu en 'på vognen'! Fyr bare løs på DR - jo flere, des bedre. Med lidt held kan det måske lykkes os at få tekster på slutrunderne, så vi - på lige fod med normalthørende - har den samme viden og de samme informationer at gå til valg på!

Mange hilsner
Lotte