december 22, 2011

Producentforening får endnu en dansker på toppost

Share

Producentforening får endnu en dansker på toppost

Sammenslutningen af europæiske høreapparatproducenter – EHIMA – ansætter dansk markedsudviklingschef.

Søren Hougaard, der har haft fremtrædende stillinger i flere danske høreapparatfirmaer, er blevet ansat som markedsudviklingschef i producentforeningen EHIMA.

Foreningen EHIMA er en sammenslutning af de ni største producenter afhøreapparater i Europa. Samlet står foreningens medlemmer for op mod 90 procent af alle de apparater, der bliver lavet i Europa.

Foreningen har blandt andet til formål at gøre offentligheden mere opmærksom påhørelse oghøreproblemer, støtte videnskabelig forskning i høreapparater og sørge for at der bliver oprettet fælles standarder for mål og godkendelse af høreapparater.

”Vi ser frem til at kunne drage fordel af Søren Hougaards store erfaring og gode internationale kontakter. Jeg er sikker på, at udnævnelsen vil styrke EHIMAs markedsudvikling og forbedre vilkårene for høreapparatbrugere i Europa,” siger EHIMAs præsident, dr. Valentin Chapero.

Søren Hougaard er kendt i den danske høreverden som en engageret personlighed, der har haft meget fokus på høreapparatbrugernes behov.

Søren Hougaard bliver ikke den eneste dansker i EHIMAs top. Foreningens vicepræsident er danske Niels Jacobsen.

EHIMA er en af partnerne bag sammenslutningen Hear-It, der blandt andet driver siden www.hear-it.org og hoerelse.info i samarbejde med Castberggård.

  • Læs mere på EHIMAs hjemmeside.