december 22, 2011

Ørefestival i København

Share

Fredag og lørdag er der ørefestival på Kulturhuset Islands Brygge i København. Alle har mulighed for at kigge forbi og blive klogere på lyd og hørelse.

Festivalens overskrift er ”Ørerne – en truet art” og der er fokus påhørelsen i forskellige sammenhænge.
Blandt andet er der mulighed for at få tjekket, hvor højt ens mp-3 afspiller spiller, høre Danmarks første kor medhøretab optræde, spændende foredrag og flotte udstillinger.

Festivalen bliver afholdt af den årlige ungdomslejr for unge mellem 18 og 35 medhøreproblemer, og alle interesserede er velkomne.

”I år åbner vi dørene for alle, og derfor har vi valgt de dejlige omgivelser i og omkring Kulturhuset Islands Brygge,” siger Sten Ørting, der er en af projektlederne bag festivalen. ”Vi håber på, sammen med de unge, at skabe opmærksomhed omkring høresagen og finde ud af, hvor meget danskerne egentlig ved om deres egen hørelse og høreproblemer generelt. Måske får vi også slået et par fordomme ned undervejs.”

Der er gratis adgang til festivalen, der har åbent fredag og lørdag fra 10 til 17. Søndag er der ”Super Høre Søndag” for familier og børn fra 12 til 16.

Du kan læse mere om arrangementet på hjemmesidenwww.entruetart.dk.