december 27, 2011

Ny informationsside om Cochlear Implant

Share

Ny informationsside om Cochlear Implant

4. maj var der officiel indvielse af den nye hjemmeside www.ci-info.dk. Siden henvender sig til forældre tilCI-børn, pårørende, pædagoger, tale-hørepædagoger og alle med interesse indenfor området.

Hjemmesiden indeholder information om Cochlear Implant (CI) – hvordan det fungerer, hvordan et normalt forløb er op til og efter en operation – spækket med illustrerende animationer og videoklip, der viser, hvordan bl.a. indstillingen af et CI foregår.

Siden har været 1½ år undervejs og er udviklet af Aalborgskolen og Døveskolernes Materialecenter sammen med Uni-C, der hører under Undervisningsministeriet.

”Vi kunne mærke, at der har været et stort behov for siden,” siger projektleder Ole Andersen fra Aalborgskolen. ”Der findes så meget spredt viden om CI. Med dette tiltag har vi skabt et informationsfundament, hvor den viden kan samles.”

”Vi ved godt, at hjemmesiden ikke erstatter kød og blod. CI er et stort og meget følelsesmæssigt område. Siden har selvfølgelig sin begrænsning på den måde at man ikke kan diskutere følelser med en hjemmeside," siger han.

Udover Den generelle information om CI, artikelbase, leksikon, nyhedsbrev mm, har ci-info.dk også en kursusdel med internet-baserede kursusforløb om børn og unge med CI.

  • ci-info.dk