februar 15, 2012

Ny bog om kommunikation og høreapparater

Share

Ny bog om kommunikation og høreapparater

Ny bog med bidrag fra en række europæiske fagfolk sætter fokus på social interaktion, audiologi og brugerdrevet design for at forbedre kommunikationen med høreapparater.

 

Titlen "Hearing Aids Communication – Integrating Social Interaction, Audiology and User Centered Design to Improve Communication with Hearing Loss and Hearing Technologies" er måske en anelse langhåret

 Men bag den gemmer der sig en grundig teoretisk og praktisk gennemgang af den måde, man laver høreapparatbehandling på i bl.a. Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Bogen gennemgår de muligheder og udfordringer der er i selve processen med at udlevere høreapparater og sikre kvaliteten i tilpasningen.

Derudover har den en række mere analytiske kapitler om kommunikationsmæssige udfordringer i forskellige praktiske situationer som fx undervisning og small-talk.

Bogen er på engelsk og er blevet til med støtte fra bl.a. Syddansk Universitet, Institut für Deutsche Sprache og Academy of Finland og kan downloades gratis på forlagets hjemmeside ved at følge linket herunder.