december 27, 2011

Ny bog af Lotte Rømer

Share

”Hva’ så?” er titlen på Lotte Rømers nye bog om hørepsykologi og høretaktik. 189 sider spækket med redskaber til at takle livet med nedsat hørelse.

For syv år siden udgav entertainer, forfatter og foredragsholder Lotte Rømer sin første bog ”Hva’?”. Bogen fortalte gennem hendes egen historie og interviews om det at leve med et høreproblem.

Nu er Lotte Rømer aktuel med ”Hva’ så?”, som direkte tager tråden op fra forgængeren. Denne gang går hun i dybden med de psykologiske og høretaktiske aspekter af et høreproblem.

”Over 800.000 danskere har høreproblemer, og mange mangler hjælp til at komme videre. Der er masser af viden på området – både hvad angår den tekniske og den menneskelige side. Men denne viden er svært tilgængelig. Med bogen ønsker jeg at sikre, at ingen står alene med problemet,” sagde Lotte Rømer ved receptionen i anledning af udgivelsen.

”Hva’ så?” er tænkt som en brugsbog med fifs og gode råd om alt fra accept- og erkendelsesprocesser til problemer forbundet med tilpasning af høreapparater.

Bogen henvender sig især til mennesker med høreproblemer, men er også skrevet til familien, vennen, kollegaen, den professionelle behandler og andre med tilknytning til høreområdet.


Forfatter, foredragsholder og musiker Lotte Rømer var fra efteråret 2004 til sommeren 2006 bestyrer af hoerelse.infos brevkasse og debatforum. På Lottes sider kan du læse hendes mange interessante indlæg.