Netværksgrupper

Share

Fra Joan og Ane, der for en måned siden tog initiativ til at dannne netværksgrupper for erhvervesaktive hørehæmmede, er der virkelig positivt nyt! Næsten dagligt kommer der mails og historier fra mennesker landet over, som gerne vil være med. Derfor har Joan og Ane sendt Lottes Sider denne reviderede annonce:

Netværksgrupper for erhvervsaktive hørehæmmede

Hvis du ligesom vi oplever at have behov for at mødes med andre erhvervsaktive hørehæmmede, så var det måske noget for dig at være med i en netværksgruppe. Vi har - gennem denne og andre annoncer - taget initiativ til, at der oprettes netværksgrupper af hørehæmmede.

Tanken er, at du sender os en mail eller et brev og skriver lidt om dig selv: dit hørehandicap, dit job, din alder, hvor du bor og hvad din forventning er til en netværksgruppe.

Derefter forsøger vi at samle netværksgrupper af 6 - 10 personer, der bor i nærheden af hinanden. Vi sørger for at etablere den første kontakt mellem dem, der sættes i netværksgruppe sammen. Efterfølgende er det op til deltagerne i netværksgruppen sammen at finde ud af, hvor ofte I skal mødes, hvor og hvordan I vil bruge møderne.

Derudover er der planer om engang imellem at lave nogle større arrangementer for erhvervsaktive hørehæmmede samt at lave en hjemmeside. Det skal vi nok sørge for at reklamere med og informere om!

Med venlig hilsen

Ane Schneidermann & Joan Nydal

Mail tilJoan ellerAne.
Eller skriv til: Joan Nydal, Lundebjerggårdsvej 114 1.th., 2740 Skovlunde

Og mens vinterblæsten river de sidste blade af træerne, sidder jeg indendøre i varmen og glæder mig over, hvor lidt der egentlig skal til for at få mennesker til at mødes ...
Held og lykke til alle jer, der er krøbet ud af busken og sagt 'ja tak' til at komme videre i livet på trods af et høreproblem!
Jeg vil også skynde mig at minde jer alle om, at der er hjælp at hente til arbejdslivet. Kig underarbejde her på portalen og se, hvilke mange muligheder, der rent faktisk er for at få kompensation.

Mange hilsner
Lotte