juni 19, 2012

Marvel skaber superhelt med høreapparat

Share

Marvel skaber superhelt med høreapparat

Tegneserieforlaget Marvel Comics har netop kreeret en superhelt med høreapparat – til ære for en fireårig dreng med høreproblemer.

 

 

Den fireårige Anthony Smith fra Salem, New Hampshire i USA bruger høreapparat. Han blev født med en genetisk lidelse, der efterlod ham uden et velfungerende højre øre og med en signifikant hørenedsættelse i det venstre.

For noget tid siden blev han imidlertid ked af at bruge sit høreapparat, som han kalder ”Blue Ear”. Som han sagde, ”ingen superhelte bruger høreapparat”.

Det fik hans mor, Christina D'Allesandro, til at skrive en email til tegneserieforlaget Marvel Comics, hvori hun bad om hjælp. Næste dag sendte forlaget superhelten Hawkeye til undsætning. Hawkeye har nemlig mistet 80 procent af sin hørelse.

Men det var ikke helt nok. Virksomhedens tegnere sendte derefter Anthony en tegning af en helt ny superhelt med navnet Blue Ear.

"Takket være mit høreapparat, kan jeg høre, når nogen er i problemer," er Blue Ear’s mantra.

Anthony er nu stolt af sit høreapparat. Hans mor kalder resultatet "fantastisk" og melder videre, at Anthony nu ønsker at "hjælpe folk."

Kilde: www.nydailynews.com og www.cnet.com