Lydprøve

Share

13-1-2003

Efter henvisning i "Folkeskolen" har det været meget interessant at se på jeres hjemmeside.
Min bekymring er, at jeg alt for ofte siger hvabe'har for at få en besked gentaget, mens musik, telefon og andre lyde egentlig ikke er noget problem. Jeg løb høretesten igennem og anbefaledes læge for at kunne opfatte alt 100%, men som næsten 80-årig?
Kunne man ikke lave en lydprøve på siden i form af en lyd, som man selv kunne skrue op og ned på,og så se fra hvilket trin man kan opfatte lyd?

Venlig hilsen
Kristian Sand

Kære Kristian Sand

Tak for dit brev. At lave en lydbaseret høreprøve på hoerelse.info er en af de ting, vi har overvejet, men valgt ikke at lave - ganske enkelt fordi vi ikke ved, hvordan hver enkelt af Jer - vores brugere - har sat Jeres computere op. Vi vil kunne lave en lydprøve, hvor vi kan bestemme, hvilke frekvenser computeren skal afspille, men ikke hvor højt og i hvilken kvalitet. Det ville ganske enkelt være for usikkert - og for useriøst. Derfor har vi valgt at 'nøjes' med at tilbyde den tekstbaserede høretest, du allerede har været igennem. Vi kan kun opfordre dig til at henvende dig hos din læge eller hos en ørelæge for at få foretaget en rigtig og nøjagtig høreprøve.

Med venlig hilsen
hoerelse.info