december 23, 2011

Klager over larmende pensionister

Share

En bizar sag om støjklager folder sig ud i London. Naboer vil have fjernet bænke, hvor syv pensionister mødes for at snakke om vind og vejr.

En gruppe engelske pensionister i London-forstaden Mottingham har fået besked på at holde op med at mødes på bænkene foran ejendommen hvor de bor, fordi deres snakken generer naboerne.
De syv pensionister er chokerede over en udmelding fra udlejeren af ejendommen, hvor de alle bor.
Naboer i de omkringliggende bygninger har nemlig klaget over, at pensionisternes småsnakken om vejret, slagtilbud i det lokale supermarked og minder fra krigens tid, er så højlydt, at de føler sig generet af det.

Det har fået udlejningsfirmaet til at kontakte pensionisterne og bebude, at bænkene vil blive fjernet, hvis de ikke dæmper sig lidt.

Det yngste medlem af pensionistgruppen er Ann Reddy på 69 år. Hun forstår ikke helt naboernes klage.
”Vi holder næppe nogen vågne om natten,” siger hun. ”Som regel går vi ind igen ved tre-tiden om eftermiddagen. Vi sidder ikke og kaster med øldåser eller synger højlydt om natten. Det er simpelthen utroligt,” siger hun.

Rose Anderson er 96 år og rasende over truslen. ”Jeg vil da blive helt ødelagt, hvis jeg ikke længere kunne mødes med mine venner. Jeg er så gammel nu og jeg har ikke andet at give mig til.”

Et forslag om at pensionisterne kunne mødes i en nærliggende park i stedet er ikke blevet vel modtaget, da de fleste er så gangbesværede at det ikke er muligt.

Julie Schoon, der er talskvinde for udlejningsfirmaet siger, at de nødt til at reagere på de klager der er kommet.
”Vi ser fjernelsen af bænkene som en sidste udvej, ” siger hun. ”Vi har arbejdet hårdt for at finde en for de involverede.”

Ann Reddy kridter fronten op på vegne af pensionisterne.
”Vi bliver behandlet som uvorne skolebørn” siger hun. ”Så nu er det vist på tide at vi får en snak med forstanderen.”

Kilde: www.mirror.co.uk og www.timesonline.co.uk 03/11/2008