august 07, 2013

Kalender

Share

House of Hearing - telefonrådgivning og rådgivningsaftner

Telefonrådgivning:  Mandage kl. 9.00 - 12. 00 og ​tirsdage fra kl. 14.00-18.00
Høretab, tinnitus, lydoverfølsomhed, Ménières sygdom? Få anonym, gratis og uvildig telefonrådgivning om høreproblemer på tlf. 60 22 27 32.
Telefonrådgivningen henvender sig til mennesker, som har brug for personlig rådgivning og information om hvilke tilbud og muligheder, der findes indenfor høreområdet.

Telefonrådgivningen er finansieret af midler fra Tips og Lotto, Fonden for bedre Hørelse, København og Frederiksberg kommuner samt donationer fra private.

Se mere på www.houseofhearing.dk

Rådgivningsaftner
Rådgivningsaftenerne henvender sig til mennesker (og nærtstående), der har problemer med hørelsen. Formålet med rådgivningsaftenerne er at give viden og inspiration til, hvordan man kan lære at leve bedst muligt med sine udfordringer. I 2018 er rådgivningsaftenerne på følgende datoer:

Tirsdag den 25. september

Tirsdag den 23. oktober

Tirsdag den 20. november

Rådgivningsaftenerne foregår i tidsrummet 16.00-19.00 (dørene åbnes kl. 15:45) hos House of Hearing på Sankt Knuds Vej 36, 1.sal, 1903  Frederiksberg C

Vil du med i vores kalender?
Kender du til et arrangement, der burde nævnes i hørelse.infos kalender, så skriv til os. Det koster ikke noget at være med. Den eneste betingelse er, at der er offentlig adgang til arrangementet og at det er relevant i forhold til hoerelse.infos øvrige indhold.
Skriv til kalenderen