august 07, 2013

Kalender

Share

House of Hearing - telefonrådgivning og rådgivningsaftner

Telefonrådgivning:  Mandage kl. 9.00 - 12. 00 og ​tirsdage fra kl. 14.00-18.00
Høretab, tinnitus, lydoverfølsomhed, Ménières sygdom? Få anonym, gratis og uvildig telefonrådgivning om høreproblemer på tlf. 60 22 27 32.
Telefonrådgivningen henvender sig til mennesker, som har brug for personlig rådgivning og information om hvilke tilbud og muligheder, der findes indenfor høreområdet.

Telefonrådgivningen er finansieret af midler fra Tips og Lotto, Fonden for bedre Hørelse, København og Frederiksberg kommuner samt donationer fra private.

Se mere på www.houseofhearing.dk

Rådgivningsaftner
Rådgivningsaftenerne henvender sig til mennesker (og nærtstående), der har problemer med hørelsen. Formålet med rådgivningsaftenerne er at give viden og inspiration til, hvordan man kan lære at leve bedst muligt med sine udfordringer. I 2019 er rådgivningsaftenerne på følgende datoer:

08. januar

29. januar

26. februar

26. marts

30. april

28. maj (særligt for mennesker bosat udenfor Storkøbenhavn)

25. juni

27. august

24. september (særligt for mennesker bosat udenfor Storkøbenhavn)

29. oktober

26. november (særligt for mennesker bosat udenfor Storkøbenhavn)

03. december

Rådgivningsaftenerne foregår i tidsrummet 16.00-19.00 (dørene åbnes kl. 15:45) hos House of Hearing på Sankt Knuds Vej 36, 1.sal, 1903  Frederiksberg C

Uanset hvor i landet man bor, er man velkommen på alle rådgivningsaftener, og transporten refunderes i 2019 på grund af en donation fra Oticon Fonden, der har gjort det muligt for House of Hearing at tilbyde refusion af dine transportudgifter. De første kr. 80,- betaler du selv, men House of Hearing refunderer derefter op til kr. 400, hvad enten du kommer med det offentlige (laveste takst) eller i bil (kr. 1.94 pr. km.) Bemærk, at eventuelle pårørende selv skal betale deres transport.Tre aftener er dog arrangeret med fortrinsret for mennesker bosat uden for Storkøbenhavn (som markeret ovenfor). Alle rådgivningsaftener er gratis.

Tilmelding: Senest fem dage før den aften, du vil komme. Send mail til: tilmeld@houseofhearing.dk

Skriv, hvilken dag du vil komme, oplys dit telefonnummer og fortæl kort om, hvad du gerne vil have hjælp til.

Vil du med i vores kalender?
Kender du til et arrangement, der burde nævnes i hørelse.infos kalender, så skriv til os. Det koster ikke noget at være med. Den eneste betingelse er, at der er offentlig adgang til arrangementet og at det er relevant i forhold til hoerelse.infos øvrige indhold.
Skriv til kalenderen