Hvad kan det være?

Share

15/2/2004:
hey

jeg har prombler med mit ene øre... jeg føler at der sidder noget i øret, ligesom om man har en ting siddende. Jeg har prøvet at stikke en ørepind ind, men er bare så ømt.
jeg lider meget af svimmelhed... det har udløst noget angst hos mig. Det kommer fra en klar himmel og varer nogle ganeg i flere dage. Jeg kan også sidde, hvor det hele hopper ind i hovdet på mig...en følese af at man besvimer.
Jeg var til ørelægen for 4 uger siden og fik at vide at jeg har nedsat hørelse på begge ører, og det var noget med talcentret ? men mere i det som jeg har ondt i. Jeg gik til ørelægen fordi når folk griner højt eller jeg selv griner med nogen eller hører høje lyde, blafrer det inde i øret .

ved i hvad det kan være ?

I din mail beskriver du mange forskellige symptomer og også et besøg hos ørelægen, som åbenbart ikke har givet dig en besked du kunne bruge til noget. Vi kan ikke sige hvad det kan være, når vi ikke har undersøgt dig, men vi kan kun opfordre dig til at gå til ørelæge igen og insistere på at få klar besked - eller at søge en anden ørelæge.

Vi håber du kan bruge svaret til noget. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen
hoerelse.info