Høreværn til babyer

Share

30/1/2004:
Hej!

Jeg har lige et spørgsmål. En i min mødregruppe har set en mor som havde sin baby med til ishockey, og babyen havde høreværn på. Der stod "Kid" eller "Kids" på høreværnet. Jeg har min baby med til håndbold og kunne godt tænke mig at passe på hendes ører. Kender I noget til høreværn til babyer. Hvor kan man få dem? Dur de? Er det bedre med ørepropper? Kan man få dem til babyer? Jeg har spurgt i babybutikker, men de kender ikke noget til høreværn til babyer.

Vh
Pia Vium Strandridder

Kære Pia Vium Strandridder.

Tak for dit spørgsmål til brevkassen på hoerelse.info.
Det er muligt at købe høreværn, der er fremstillet specielt til børn. Du kan købe dem på apoteket eller bestille dem over internettet.

Ellers kan du benytte de almindelige gule høreværn til voksne, hvis du klipper dem midt over (så hver del er ca. en cm lang) og trykker et hul i dem med en hultang af den slags man laver huller i bælter med. Herefter kan de presses sammen og lægges ind i øret. Varmen får dem til at udvide sig igen, så de bliver siddende. Det er nødvendigt med klipperiet, fordi øregangene er små. Propperne skal ikke skubbes langt ind i øret - de skal blot ligge i øregangen. De kan for øvrigt vaskes og tørres hvis de skal bruges igen.
Metoden kan også bruges til voksne med meget små øregange.

Vi håber du kan bruge svaret - ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen
hoerelse.info