december 23, 2011

Høreforeningen i stort reklamefremstød

Share

Den danske brugerforening for personer med nedsat hørelse, Høreforeningen, går i luften med en stor reklamekampagne, der skal gøre danskerne mere opmærksomme på høresagen.

I løbet af de kommende seks uger vil man blandt andet kunne se store annoncer i aviser og dagblade med billeder af buketter og lagkager til Lotte ”gentag lige” Klausen og Per ”Hva’ siger du” Nielsen. Kampagnen indeholder også radiospots og tv-reklamer.

"Den igangværende kampagne Reklame for Alvor er med til at gøre opmærksom på et meget stort samfundsproblem, at mange mennesker står med et kommunikationshandicap, som isolerer dem både fra venner og familie og fra arbejdsmarkedet, et handicap, som politikerne ikke tager alvorligt," siger Søren Dalmark, der er formand for Høreforeningen.

Høreforeningen har vundet reklamekampagnen, der har en værdi af otte millioner kroner i forbindelse med initiativet ”Reklame for alvor”, hvor den danske kommunikationsbranche hvert år gratis stiller sin ekspertise til rådighed for et relevant budskab.

I forbindelse med reklamekampagnen har Høreforeningen oprettet en særlig webside:www.hvabehar.dk, hvor man blandt andet kan tage en høretest og læse mere om kampagnen.

Kilde: www.hoereforeningen.dk