Hjemme igen...

Share

Efter en tur til det fjerne Østen sidder jeg nu - en alt for tidlig morgentime - og læser de mange breve til Lottes sider! Min døgnrytme er endnu ikke på plads, men til gengæld er telefonen tavs, mens morgenlyset lidt efter lidt kravler ind på mit skrivebord.
En læser spørger bl.a. om benledningskurven i forhold til den egentlige hørekurve, så har du lyst til at læse med på lidt faktuel viden, klikher.

I forbindelse med Joan Nydals efterlysning"Hvor er alle de andre?" er det glædeligt, at der allerede er godt gang i udvekslingen! I forlængelse af initiativet til at danne netværksgrupper, har Lottes Sider bl.a. fået enfin personlig historie fra en af vores svenske naboer.

Kort før starten på Lottes Sider var derto læsere, som under den tidligere rubrik "Debat" tog fat på dét at være pædagog med et høreproblem. Joan Nydal har sendt en kommentar, som kan læses ved at klikkeher. I kommentaren slutter Joan af med en opfordring til som faggruppe at udveksle om de problemer, der er i forhold til netop dette arbejdsområde.
Så igen: Det er da bare om at komme i gang! I disse mail-tider er det nemmere end nogensinde. Er man ikke så vant til at skrive, føles det måske svært at få skrevet det første brev - men det behøver jo ikke være langt. Og så snart der er trykket på "send", har du taget det første skridt til at komme ud af alenefølelsen - eller har måske bare haft lyst til at gi dit besyv med .

Mange hilsner
Lotte